ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΗΨΗΣ

Ψηφιακή  λήψη

Η Kafritsas systems   σας προσφέρει  την πιο αξιόπιστη λύση για οποιαδήποτε ψηφιακή λήψη ενδιαφέρεστε .

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα πιο αξιόπιστα και κατάλληλα υλικά για την δορυφορική και επίγεια λήψη υπηρεσιών και δεδομένων.

Από το 1992 που ασχολούμαστε με την δορυφορική λήψη , έχουμε υλοποιήσει εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε οποιαδήποτε μορφή και με διαφορετικές ιδιομορφίες που είχε η κάθε μια από αυτές. Στο κάθε μηχάνημα είτε είναι δορυφορικός δέκτης είτε εξάρτημα λήψης γνωρίζουμε τη δυνατότητά του και την λειτουργία του και  μπορούμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα υλικά για την εγκατάστασή σας .

Η επίγεια λήψη στην ψηφιακή  μορφή που είναι  πλέον στην εποχή μας με τα κατάλληλα υλικά  μπορεί  να σας προσφέρει  πάρα πολλές δυνατότητες . Οι  δέκτες και τα υλικά που χρειάζονται  για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα , έχουν δοκιμαστεί σε πολλές εγκαταστάσεις από το τεχνικό μας τμήμα  και  μπορείτε να απευθυνθείτε για να σας δώσουμε ότι  χρειάζεστε.

Όλα τα υλικά μπορείτε να τα δείτε στην ενότητα e-shop του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και για οποιαδήποτε απορία απευθυνθείτε στο τεχνικό μας τμήμα .

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας