ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η Kafritsas systems  έχει βασικό ρόλο στα φωτοβολταϊκά πάρκα που έχουν παρουσιάσει μεγάλη ανάπτυξη στην εποχή μας ως μορφή ενέργειας φιλική προς  το περιβάλλον .

Η εταιρεία μας  έχοντας κατασκευάσει δεκάδες ηλεκτρονικά συστήματα σε φωτοβολταϊκά πάρκα και φωτοβολταϊκά σε στέγες, μπορεί να σας προσφέρει υλικά και υπηρεσίες εγκατάστασης και υποστήριξης σε ότι έχει σχέση με ηλεκτρονικά σε ένα φωτοβολταϊκό .

Αναλαμβάνουμε εγκατάσταση και συντήρηση σε συστήματα συναγερμού (δέσμες, οπτική ίνα , πίλλαρ ,gsm alarm ,προβολείς , αυτοματισμοί  κ.α.) σε οποιαδήποτε μορφή φωτοβολταϊκού συστήματος .

Επίσης αναλαμβάνουμε εγκατάσταση σε κύκλωμα CCTV με επώνυμες  κάμερες και καταγραφικά Hikvision, Dahua,TVT  κ.α καθώς και συντήρηση σε οποιοδήποτε κύκλωμα παρακολούθησης.

Η άμεση επικοινωνία σε ένα φωτοβολταϊκό  είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για να υπάρχει έλεγχος παραγωγής ,άμεση παρακολούθηση χώρου από το κύκλωμα καμερών και να μπορούν να εφαρμοστούν διάφοροι αυτοματισμοί μέσω web , iphone, Android κ.α. Η Kafritsas systems  μπορεί και σας προσφέρει τα πιο αξιόπιστα  συστήματα gsm μέσω κινητής τηλεφωνίας ή wifi μέσω οπτικής δικτύωσης για να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του φωτοβολταϊκού από παντού και πάντα . 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας